Airless spuiten van wanden

Airless spuiten van wanden

Wij zien steeds vaker dat klanten het prettig vinden om wanden en plafonds door één bedrijf te laten afwerken. Niet alleen het stukadoren verzorgen wij, maar ook het sausen (verven) van wanden en plafonds. Strak stukwerk op kleur gesaust is momenteel veel gevraagd. Voor een mooie professionele afwerking van stucwerk bevelen wij dan ook airless spuiten aan. Het geeft een erg mooi en vooral gelijkmatig eindresultaat. Airless spuitwerk zorgt voor een afwerkingsniveau dat niet met rollen te vergelijken is. Bij het aanbrengen van latex/muurverf op wanden en plafonds maakt Mr Stuc gebruik van een spuitmachine. Met deze machine wordt de lak onder druk door een nauwe spuitnozzle geperst. Dit zorgt voor een zeer strak en professioneel eindresultaat. Ook bespaart deze manier van werken een hoop tijd, moeite en geld. Zo kunnen wij een compleet afwerkingspakket leveren voor een vooraf vastgestelde prijs. Wij werken uitsluitend met top kwaliteit materialen.

Welke voordelen heet Airless spuitwerk nog meer?

Naast bovengenoemde voordelen heeft Airless spuiten ook de volgende eigenschappen/mogelijkheden:

  • Opspuiten van latex geeft een mooier en strakker resultaat dan met de ouderwetse verfroller
  • In elke gewenste kleur mogelijk
  • Handmatig rollen laat altijd een structuur na.

Airless spuiten kan ook over:

  • Schuurwerk (structuur blijft behouden)
  • Spachtelputz
  • Stucadoorswerk
  • Spackspuitwerk
  • Systeemplafonds
  • Bestaand schilderwerk

Airless spuiten van wanden

Onze werkwijze

Voordat wij beginnen plakken wij alles netjes en vakkundig af. Dan brengen wij een zogeheten diepgrondeermiddel aan die alle zuiging van de ondergrond wegneemt. Hiermee garanderen wij een perfecte hechting. Wanneer dit is gedaan beginnen wij met het echter werk: Het airless spuiten van de wanden en plafond(s).

Hebben wij je interesse gewekt, en zie je ook de grote voordelen van Airless spuiten? Bel ons dan op 06 533 942 62 voor een snelle en vrijblijvende offerte. Of vul onderstaand contactformulier in. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van Airless spuitwerk.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard is langskomen op locatie ook geen enkel probleem.

Wij werken alleen met de beste merken