Brander Stucco

Brander Stucco

Wilt u echt eens wat anders in je woning? Bijvoorbeeld op een wand in de keuken, badkamer of woonkamer? Dan is Brander Stucco een heel mooi decoratief product. Een product welke stukadoorsbedrijf MrStuc vaak gebruikt voor particulieren en bedrijven. Brander Stucco is een pleister die een fluweelzachte uitstraling geeft in zowel glans als heel mat. Het is snel, watervast, makkelijk en zeer economisch (slechts 2 lagen) te verwerken. Het geeft elke ruimte met de goede passende kleur een geweldig en uniek effect. Brander Stucco is leverbaar in maar liefst 52 kleuren en alle tinten zijn perfect te combineren met de diverse NCS en RAL kleuren.

Het aanbrengen van Brander Stucco

Aanbrengen Brander StuccoDe Brander Stucco wordt met een roestvrijstalen spaan met afgeronde hoeken aangebracht. De structuur van de spaanslagen blijven zichtbaar en vormt zo de basis voor het eindresultaat. De eerste laag moet minimaal drie uur drogen voordat de tweede en tevens laatste laag aangebracht kan worden. De tweede laag wordt met weinig materiaal opgezet en afgeschraapt zodat er een egale en gladde marmerachtig effect ontstaat wat ieder keer weer anders is (het is immers handwerk).

Er kan ook gekozen worden om ieder laag in verschillende kleuren te maken zodat er een geheel ander kleureffect wordt verkregen. Het geheel is makkelijk schoon te maken met een huishoudelijk schoonmaakmiddel omdat het watergedragen is. Door een of meerdere wanden af te werken met deze sierpleister, geeft u iedere omgeving een zachte, persoonlijke en vooral sfeervolle uitstraling mee. De subtiele lichtspeling die ontstaat door de kleine zilver- of goudkleurige metaaldeeltjes zorgen voor een extra sprankelend effect.

Neem contact met ons op

Maak eens vrijblijvend een afspraak met ons op 06 533 942 62 of via onderstaand formulier wanneer bovenstaande uitleg en voordelen je aanspreken. Wij laten je uiteraard graag wat voorbeelden/mogelijkheden zien zodat je een goed beeld krijgt wat er allemaal mogelijk is met Brander Stucco.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard is langskomen op locatie ook geen enkel probleem.

Wij werken alleen met de beste merken