Pandomo

Pandomo

Heeft u oog voor precisie en detail dan bent u bij ons aan het juiste adres. Stucadoorsbedrijf MrStuc is zeer vakbekwaam in diverse soorten wand en plafond afwerkingen van stijlvol tot luxe afwerkingen. Zo is Pandomo (betonlook) een van onze expertises welke tegenwoordig veelvuldig wordt toegepast. Op deze pagina lees je hier meer over.

Wat is Pandomo precies?

Pandomo is een cementgebonden decorpleister en is meer dan stucwerk alleen. Pandomo geeft wanden en vloeren een sfeervol en modern karakter. Er wordt vaak gesproken over een “marmersteeneffect” of “betonlook“. Het product is vrijwel niet zelf op te brengen omdat dit vraagt om enige jaren ervaring en gedegen uitvoeringskennis. Pandomo is ook prima te gebruiken in sanitaire ruimten zoals een toilet of badkamer. Maar ook voor keukens en andere ruimten, kan Pandomo het ideale vloer- of wandproduct zijn. Wij werken het geheel af met speciale waterafstotende oliën zodat de wand of vloer altijd goed schoon en vuilwerend blijft.

Wat zijn precies de voordelen?

De Pandomo toepassingen en mogelijkheden zijn eindeloos. Van een lichte wand tot zeer donker, en dat in alle mogelijke kleuren. Pandomo kan bijvoorbeeld worden toegepast in een leisteenstructuur zodat de wand of vloer een fraaie gemêleerde en steenachtige structuur krijgt. Deze structuur ontstaan door de wand/vloer op speciale wijze te polijsten en te schuren. Door de zogenaamde steenolie worden wanden en vloeren vuilafstotend gemaakt en is dit vervolgens zeer eenvoudig schoon te houden. Een ander groot voordeel van Pandomo is dat het zeer stootvast is. Heel wat anders dan regulier stuc- of pleisterwerk dat bij de minste of geringste belasting alweer los laat. Een ander praktisch voordeel is de snelle verwerking en belastbaarheid omdat de droogtijd en uitharding kort is.

Is Pandomo iets voor u?

Maak dan nu een afspraak met ons op 06 533 942 62, of neem contact op via onderstaand formulier. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard is langskomen op locatie ook geen enkel probleem.

Wij werken alleen met de beste merken