Spachtelputz

Spachtelputz

Laat je spachtelputz aanbrengen door stukadoorsbedrijf MrStuc.nl te Hoorn, Noord-Holland. Spachtelputz is een stootvaste en kleurvaste wandafwerking met een korrelstructuur. Spachtel bestaat uit witte gebroken marmerkorrels welke wij aanbrengen op muren. Het aanbrengen doen wij met een spaan of met de spuit. Het aanbrengen gaat in twee lagen. Als eerste brengen wij een basislaag aan welke zorgt voor de hechting. Daarna brengen wij de Spachtelputz aan. Wanneer dit is gedaan laten wij dit goed intrekken. De marmerkorrels in Spachtelputz zijn verkrijgbaar in drie groottes: extra fijn, fijn en middel. Het kan verder worden aangebracht in vrijwel iedere gewenste kleur (standaard wit), en bestaat uit een hoogwaardig materiaal en kan daarom ook worden toegepast op buitenmuren.

Spachtelputz i.c.m. de beste merken en materialen

Niet ieder stucadoorsbedrijf gebruikt hetzelfde materiaal voor dit stucwerk. Er zijn vele merken die het fabriceren. Mr Stuc werkt alleen met de beste materialen en merken met de kenmerken: hardheid, krasbestendig en buitenkwaliteit. De meest toegepaste variant Spachtelputz voor wandafwerking is op dit moment de diamant van het merk Brander. Dit omdat de korrel fijn kan worden aangebracht, het product enorm sterk is en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Wij maken graag de wanden eerste vlak en glad

SpachtelputzSpachtelputz kan vrijwel overal worden aangebracht. Wij adviseren overigens wel om Spachtelputz altijd op een vlakke en gladde ondergrond aan te brengen. Het resultaat zal vele malen beter uitpakken dan wanneer wij het aanbrengen op een grove ondergrond. Wil je Spachtelputz maar zijn de wanden niet glad genoeg? Wij maken je muren graag eerst glad en strak met de juiste laag pleisterwerk.

Bel ons op 06 533 942 62 voor meer informatie over het vakkundig aanbrengen van Spachtelputz. Of vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Ook algemene vragen beantwoorden wij uiteraard graag.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard is langskomen op locatie ook geen enkel probleem.

Wij werken alleen met de beste merken